KONTAKT

+45 41 80 60 71
kontakt@lfrose.dk

}
TELEFONTID

Man – Tors :  08:00 – 16:00
Fredag       :  08:00 – 12:00

MØD TEAMET

Lasse Faurschou Rose, 33 år

Lasse Faurschou Rose, 33 år

Tømrermester / Ejer

Erfaring: 8 ÅR

Jeg har siden jeg var ung altid vist jeg, skulle arbejde i byggebranchen. Jeg startede i lære i 2007, men da finanskrisen ramte valgte jeg at bruge 4 år i forsvaret, hvor jeg bla. blev uddannet sergent.

Her opdagede jeg, at jeg var vild med ledelse. Jeg var ikke tvivl om at jeg skulle drive et firma en dag, og derfor valgte jeg at færdiggøre min uddannelse som tømrer samt stiftede firmaet, tømrermester L.F. Rose i 2017.
Jeg er uddannet i et firma, der bed over alle faggrupper og har derfor et stort indblik i den samlede byggeproces. Jeg har øje for detaljen og ser altid løsninger fremfor udfordringer.   
Sarah Faurschou Rose, 32 år

Sarah Faurschou Rose, 32 år

Administrativ medarbejder

Jeg har selvsagt været med til at stifte firmaet med min mand Lasse tilbage i 2017 og har hjulpet med fakturering, regnskab kalender styring mm siden da, samtidig er jeg sygeplejerske hos en speciallæge i Roskilde,
jeg fungerede som hjælpende hustru de første par år så kender til arbejdsgangen og branchen. Så en sjælende gang imellem kommer jeg med ud, men jeg holder mig typisk bag skærmen, hvor jeg kan styre trådene.
Thor, 26 år

Thor, 26 år

Tømrer Svend

Erfaring: 8 ÅR

Jeg har været vidt omkring inden for tømrerfaget, da jeg inden jeg kom til firmaet, har kørt forsikringssager hvor man møder nye udfordringer som skulle løses dagligt. Jeg går meget op i at ting skal gøres ordenligt, og jeg drives af at se vores kunder blive glade for et stykke arbejde jeg har leveret.

Tommy, 19 år

Tommy, 19 år

Tømrer Lærling

Erfaring: 2 ÅR

Jeg er færdigudlært i september 2022. Jeg har fungeret som arbejsmand i et andet tømrerfirma, og har trods min korte tid allerede et godt indblik i bygge branchen. Jeg gik i lære da det at skabe et produkt med mine hænder, altid har været noget jeg satte stor pris på.